Ravintolaranska (3op)
Toteutuksen tunnus: FRE1RR001-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 02.01.2019 - 18.01.2019
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 14.01.2019 - 15.03.2019
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 3 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 42
 
- Koulutus
 - RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Marjaana Mäkelä
 
- Ryhmät
 - 
                        RR17SERR17SE Ruokatuotannon johtamisen koulutus, päivätoteutus
 
- Opintojakso
 - FRE1RR001
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Oppimistehtävä(t)
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen).
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi. Ahot-suoritus on mahdollinen ja se suunnitellaan opiskelijakohtaisesti.
                    
Oppimateriaalit
Opettajan laatima ja kokoama materiaali.
                    
Kansainvälisyys
Hyödynnetään autenttista ranskankielistä materiaalia. Kannustetaan opiskelijoita hakeutumaan vaihtoon ja/tai harjoitteluun ranskankielsiin maihin.