Gastronomian ranskaa (5 op)
Toteutuksen tunnus: FRE009AS2A-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 23.03.2026 - 15.05.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Catherine Metivier
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RR2HA1Ruokatuotanto, päivä, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
- Opintojakso
- FRE009AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tuntiaktiivisuus, kirjalliset ja suulliset tehtävät, projektityö. Ei tenttiä.
Jos on opiskellut ranskaa esim. ammattioppilaitoksessa tai peruskoulussa/lukiossa, kurssia voi myös suorittaa itsenäisesti.
Intro
Gastronomian ranskaa-kurssilla opiskellaan ruokatuotannon koulutusohjelman opetussuunnitelman mukaan keskeistä ranskankielistä ruoka- ja ravintolasanastoa: raaka-aineiden nimet, yhdyssanojen muodostaminen, valmistustekniikat, reseptien ymmärtäminen, ranskalainen ruokakulttuuri.
Tarkoitus on myös tuoda paljon sellaista kulttuuritietoutta, jota ei saa -ainakaan helposti - muualta.