Gastronomian ranskaa (5 op)

Toteutuksen tunnus: FRE009AS2A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Catherine Metivier
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
RR2HA1
Ruokatuotanto, päivä, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
FRE009AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tuntiaktiivisuus, kirjalliset ja suulliset tehtävät, projektityö. Ei tenttiä.
Jos on opiskellut ranskaa esim. ammattioppilaitoksessa tai peruskoulussa/lukiossa, kurssia voi myös suorittaa itsenäisesti.

Intro

Gastronomian ranskaa-kurssilla opiskellaan ruokatuotannon koulutusohjelman opetussuunnitelman mukaan keskeistä ranskankielistä ruoka- ja ravintolasanastoa: raaka-aineiden nimet, yhdyssanojen muodostaminen, valmistustekniikat, reseptien ymmärtäminen, ranskalainen ruokakulttuuri.
Tarkoitus on myös tuoda paljon sellaista kulttuuritietoutta, jota ei saa -ainakaan helposti - muualta.

Siirry alkuun