Gastronomian ranskaa (5 op)
Toteutuksen tunnus: FRE009AS2A-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2025 - 10.01.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 13.01.2025 - 16.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Catherine Metivier
- Ryhmät
-
RRB3HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- FRE009AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tuntiaktiivisuus, kirjalliset ja suulliset tehtävät, projektityö. Ei tenttiä.
Jos on opiskellut ranskaa esim. ammattioppilaitoksessa tai peruskoulussa/lukiossa, kurssia voi myös suorittaa itsenäisesti.
Intro
Gastronomian ranskaa-kurssilla opiskellaan ruokatuotannon koulutusohjelman opetussuunnitelman mukaan keskeistä ranskankielistä ruoka- ja ravintolasanastoa: raaka-aineiden nimet, yhdyssanojen muodostaminen, valmistustekniikat, reseptien ymmärtäminen, ranskalainen ruokakulttuuri.
Tarkoitus on myös tuoda paljon sellaista kulttuuritietoutta, jota ei saa -ainakaan helposti - muualta.