Ruoka ja Media (5 op)

Toteutuksen tunnus: FPR8RH028-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 24.03.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.03.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Birgitta Nelimarkka
Päivi Peltonen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
FPR8RH028

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tiistaisin klo 14.00 – 17.00 luokassa G314 ja Nuijamies-opetuskeittiössä A222, ryhmätyöaika useimmiten oppituntien jälkeen tiistaisin klo 17.00 – 19.45.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus ja tehtävät 70 h
Kirjallisuuteen ja ruokamediaan tutustuminen 34 h
Itsenäinen opiskelu 30 h
Oman oppimisen arviointi 1 h

Oppimateriaalit

Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama ja jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opetus- ja oppimismenetelmät
Lähiopetus ja tehtävät 70 h
Kirjallisuuteen ja ruokamediaan tutustuminen 34 h
Itsenäinen opiskelu 30 h
Oman oppimisen arviointi 1 h

Vaihtoehtoiset suoritustavat
Opintojaksolla ei ole vaihtoehtoista suoritustapaa.

Työelämäyhteydet

Opintojakso toteutetaan yhdessä elinkeinon kanssa (vierailevia luennoitsijoita, tutustumiskäyntejä ja tehtävän toteutus elinkeinolle).

Arviointitavat

Opintojaksotehtävät 100%. Opintojaksotehtävä 1. 25 %, opintojaksotehtävä 2. 25 %, opintojaksotehtävä 3. 50 %

Go back to top of page