Ruoka ja Media (5op)

Toteutuksen tunnus: FPR8RH028-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 26.03.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.03.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Päivi Peltonen
Birgitta Nelimarkka
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
FPR8RH028

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus ja tehtävät 70 h
Kirjallisuuteen ja ruokamediaan tutustuminen 34 h
Itsenäinen opiskelu 30 h
Oman oppimisen arviointi 1 h

Siirry alkuun