Ruoka ja Media (5op)
Toteutuksen tunnus: FPR8RH028-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Päivi Peltonen
- Birgitta Nelimarkka
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- FPR8RH028
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja tehtävät 70 h
Kirjallisuuteen ja ruokamediaan tutustuminen 34 h
Itsenäinen opiskelu 30 h
Oman oppimisen arviointi 1 h