Ravintolan gastronomia (6op)
Toteutuksen tunnus: FPR8RH026-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 13.06.2022 - 21.10.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 24.10.2022 - 16.12.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 6 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 25
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Heikki Ursin
 - Jari Karjalainen
 
- Ryhmät
 - 
                        02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
 - 
                        CONTACTLähitoteutus
 
- Opintojakso
 - FPR8RH026
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a) Lähiopetustoteutus:
Lähiopetus  48 h
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävän suorittaminen 56 h
Oman oppimisen arviointi 1 h
Aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (AHOT)
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustettua suorittamalla opintojaksosta/opintojakson osasta näytön.