Ravintolan gastronomia (6 op)
Toteutuksen tunnus: FPR8RH026-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 25.10.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
- Opintojakso
- FPR8RH026
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a) Lähiopetustoteutus:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävän suorittaminen 56 h
Oman oppimisen arviointi 1 h
Aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (AHOT)
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustettua suorittamalla opintojaksosta/opintojakson osasta näytön.