Ravintolan gastronomia (6 op)

Toteutuksen tunnus: FPR8RH026-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 25.10.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Jari Karjalainen
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
FPR8RH026

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a) Lähiopetustoteutus:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävän suorittaminen 56 h
Oman oppimisen arviointi 1 h
Aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (AHOT)
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustettua suorittamalla opintojaksosta/opintojakson osasta näytön.

Siirry alkuun