Ruokatuotannon prosessit (9op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 15.06.2020 - 30.10.2020
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 26.10.2020 - 18.12.2020
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 9 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 25
 
- Koulutus
 - RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Heikki Ursin
 - Eeva Pajakkala
 - Jari Karjalainen
 - Sakari Ketolainen
 
- Opintojakso
 - FPR3RR008
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.