Ruokatuotannon prosessit (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 25.10.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Jari Karjalainen
Eeva Pajakkala
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RR18SE
RR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
Opintojakso
FPR3RR008

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Siirry alkuun