Ruokatuotannon prosessit (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 25.10.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Jari Karjalainen
- Eeva Pajakkala
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR18SERR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
- Opintojakso
- FPR3RR008
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.