Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi (9op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR007-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 03.01.2022 - 25.03.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 28.03.2022 - 20.05.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 9 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Mirjami Willman
 - Saija Laitinen
 - Sakari Ketolainen
 
- Ryhmät
 - 
                        CONTACTLähitoteutus
 - 
                        RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
 
- Opintojakso
 - FPR3RR007
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI  
 
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen TAI  
 
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)   
 
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi