Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR007-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 25.03.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.03.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Mirjami Willman
Saija Laitinen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FPR3RR007

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI

b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen TAI

c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Go back to top of page