Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR007-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 25.03.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.03.2022 - 20.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Saija Laitinen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FPR3RR007
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen TAI
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi