Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi (9op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR007-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Saija Laitinen
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- FPR3RR007
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen TAI
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi