Yrittäjänä toimiminen (Yrittäjä) (9op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR006-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2020 - 24.01.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
20.01.2020 - 20.03.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Pekka Lampi
Sakari Ketolainen
Opintojakso
FPR3RR006

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opintojakson aikataulu mukautetaan ryhmien vaiheet huomioiden.
Tiistait: klo 8.30-.11.00 (G316)
Keskiviikot: klo 11.00-13.45
Torstait: klo 8.30-11.00 (G314) Sparrauspajat/Ryhmien itsenäistä työskentelyä toimeksiannon parissa

Talviloma viikko 8

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Itsenäisesti tehtävät tuotekehitystehtävät sekä ohjaava palaute

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään projektityö yrityksen toimeksiannosta.
Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää omaa liikeideaa tai yritystoimintaa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä.

Kansainvälisyys

Yrittäjyyttä tarkastellaan myös kansainvälisten yritysten näkökulmasta, ja osa kurssin materiaalista on kansainvälisiä julkaisuja.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen, jossa opintojakson tavoitteet saavutetaan.

Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Oppimistehtävät

Ryhmätehtävä: Liiketoimintasuunnitelman tai konseptisuunnitelman tekeminen
Yksilötehtävä: Artikkelin kirjoittaminen yrittäjyydestä

Arviointitavat

Ryhmätehtävä 50 % arvosanasta (Toimeksiantajan palaute yksi osa arviointia)
Artikkelitehtävä 50 % arvosanasta

Go back to top of page