Yrittäjänä toimiminen (Yrittäjä) (9op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR006-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 24.01.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 20.01.2020 - 20.03.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Pekka Lampi
- Sakari Ketolainen
- Opintojakso
- FPR3RR006
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opintojakson aikataulu mukautetaan ryhmien vaiheet huomioiden.
Tiistait: klo 8.30-.11.00 (G316)
Keskiviikot: klo 11.00-13.45
Torstait: klo 8.30-11.00 (G314) Sparrauspajat/Ryhmien itsenäistä työskentelyä toimeksiannon parissa
Talviloma viikko 8
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Itsenäisesti tehtävät tuotekehitystehtävät sekä ohjaava palaute
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään projektityö yrityksen toimeksiannosta.
Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää omaa liikeideaa tai yritystoimintaa.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Kansainvälisyys
Yrittäjyyttä tarkastellaan myös kansainvälisten yritysten näkökulmasta, ja osa kurssin materiaalista on kansainvälisiä julkaisuja.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen, jossa opintojakson tavoitteet saavutetaan.
Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Oppimistehtävät
Ryhmätehtävä: Liiketoimintasuunnitelman tai konseptisuunnitelman tekeminen
Yksilötehtävä: Artikkelin kirjoittaminen yrittäjyydestä
Arviointitavat
Ryhmätehtävä 50 % arvosanasta (Toimeksiantajan palaute yksi osa arviointia)
Artikkelitehtävä 50 % arvosanasta