Ruoka-alan toimintaympäristö (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR2RR001-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2021 - 20.08.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.08.2021 - 04.11.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Sami Rekola
Heikki Ursin
Mirjami Willman
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FPR2RR001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Suoritetaan 1. periodin aikana

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Annetaan kurssilla

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen soveltuvuuskokeen suorittaminen hyväksytysti. Opintojakso tulee suorittaa samanaikaisesti Ruokatuotantoprojektin (FPR1RR002) kanssa.

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Työelämäyhteydet

Vierailut ja asiantuntijaluennot

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ilmoitetaan kurssisuunnitelmassa erikseen

Kansainvälisyys

Ei varsinaisia yhteyksiä

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimistehtävät

Kurssiin

Arviointitavat

Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa alan keskeisimmät käsitteet ja palvelun tärkeyden toimialalla. Osaa toimia turvallisesti erilaisissa alan toimintaympäristöissä. Suorittaa hyväksytysti vaaditut alan osaamistodistukset.

Arviointikriteeri - arvosana 3
Soveltaa erikoistumismoduulin sisältöjä käytäntöön itsenäisesti. Hallitsee teknisesti tarjoilun kulun ja osaa palvella itsenäisesti asiakkaita. Osaa kuvata omaa oppimistaan.

Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa kuvata eri liiketoimintaympäristöt ja niiden toimintatavat. Osaa perustella palvelun ja laadun merkityksen osana kestävää kehitystä. Osaa kriittisesti arvioida omaa kehittymistään ja toimia sen mukaisesti.

Go back to top of page