Ruoka-alan toimintaympäristö (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR2RR001-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2021 - 20.08.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2021 - 04.11.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Sami Rekola
- Heikki Ursin
- Mirjami Willman
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FPR2RR001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Suoritetaan 1. periodin aikana
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Annetaan kurssilla
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen soveltuvuuskokeen suorittaminen hyväksytysti. Opintojakso tulee suorittaa samanaikaisesti Ruokatuotantoprojektin (FPR1RR002) kanssa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Vierailut ja asiantuntijaluennot
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ilmoitetaan kurssisuunnitelmassa erikseen
Kansainvälisyys
Ei varsinaisia yhteyksiä
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimistehtävät
Kurssiin
Arviointitavat
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa alan keskeisimmät käsitteet ja palvelun tärkeyden toimialalla. Osaa toimia turvallisesti erilaisissa alan toimintaympäristöissä. Suorittaa hyväksytysti vaaditut alan osaamistodistukset.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Soveltaa erikoistumismoduulin sisältöjä käytäntöön itsenäisesti. Hallitsee teknisesti tarjoilun kulun ja osaa palvella itsenäisesti asiakkaita. Osaa kuvata omaa oppimistaan.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa kuvata eri liiketoimintaympäristöt ja niiden toimintatavat. Osaa perustella palvelun ja laadun merkityksen osana kestävää kehitystä. Osaa kriittisesti arvioida omaa kehittymistään ja toimia sen mukaisesti.