Ruoka-alan toimintaympäristö (9op)

Toteutuksen tunnus: FPR2RR001-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2019 - 23.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2019 - 11.10.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Sami Rekola
Heikki Ursin
Eeva Pajakkala
Sakari Ketolainen
Opintojakso
FPR2RR001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page