Hospitality and Tourism Business English (5 op)

Toteutuksen tunnus: ENG2HA001-3019

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 07.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.01.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Kristiina Huff
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
ENG2HA001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestys on MyNetissä/Tuudossa/kalenterissa. Aiheiden järjestys voi muuttua. Lisätietoja tunneilla ja Moodlessa.

Aiheita
About Jobs and CVs
Business Writing
About Hospitality industry
About Foodservice
About Accommodation
About Presentations
About Finland and Tourism

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja tentti päivä- tai monimuotototeutuksena
b. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä- tai monimuotototeutuksena
c. Oppimistehtävät ja tentti
d. Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja vastuuopettajalta (Kristiina Huff).
e. Suunnitelmaan perustuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja vastuuopettajalta (Kristiina Huff).

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali on saatavilla Moodlessa. Lisäksi käytetään hyväksi autenttista materiaalia internetistä. Tunneilla käytetään omia tietokoneita.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojaksolla on lähiopetusta ja oppimistehtäviä. Kts. Toteutuksen valinnaiset oppimistavat.
Opettaja(t): Kristiina Huff
Kysy opintojaksoa koskevat kysymykset ensisijaisesti Moodlen FAQ-keskustelualueella.

Minut tavoittaa myös sähköpostilla /etunimi.sukunimi(at)haaga-helia.fi). Voit myös tavata minua toimistossani Haagan kampuksella A408.
Puh. nro: 040 4887178 (Olen paljon tunneilla, joten en aina vastaa. Lähetä sähköposti, jos näin käy).
Postilokero: Haagan kampus, PL 4 (Tätä tarvitaan harvoin, koska tehtävät palautetaan Moodleen)
Ohjausaika: Ohjaus tapahtuu lähiopetustuntien yhteydessä. Tarvittaessa voimme sopia ajan sähköpostitse.

Työelämäyhteydet

Opintojakson sisällöt ovat työelämälähtöisiä ja -aiheisia.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojakson hyväksyttyä arvosanaa voi korottaa uusintatenttipäivinä. Opintojakson hylättyä arvosanaa voi korottaa uusintatentissä vain, jos opintojaksolle on osallistuttu riittävästi eli mahdollisuus mainitaan hylätyn arvosanan yhteydessä. Kts. Toteutuksen valinnaiset oppimistavat.

Kansainvälisyys

Opintojakson aihepiireissä tutustutaan englanninkielisten maiden käytänteisiin sekä englanninkieliseen viestintään osana nykypäivän suomalaista työelämää.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Oppimistavat ja osaamisen arviointi

Oppimistapa a. CONTACT
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
Lähiopetuksen aikataulu löytyy lukujärjestyksestä/MyNetistä/Tuudosta/kalenterista. Tehtävät ovat pienehköjä ja osa tehtävistä tehdään lähiopetuksessa.
• lähiopetus tukee oppimistavoitteiden saavuttamista eli kaikki osallistuminen on plussaa
• varsinkin suullisten oppimistavoitteiden saavuttamista arvioidaan erityisesti lähiopetuksessa
• tehtävät (tehtävät, keskustelualueet ja tentit) ovat saatavilla Moodlessa
• tehtävät (tehtävät, keskustelualueet ja tentit) ovat suurimmaksi osaksi yksilötöitä
• tehtävät (tehtävät, keskustelualueet ja tentit) on hyvä palauttaa määräaikaan mennessä (pvm. moodlessa) ja ne arvioidaan useimmiten asteikolla hyväksytty / hylätty, usein myös asteikolla 0-100.
• kaikki palautetut / tehdyt tehtävät (tehtävät, keskustelualueet ja tentit) ovat plussaa
• jos edellä mainituissa arvioinnin kohteissa on puutteita, oppimistavoitteiden saavuttamisen osoittaminen ilman tenttiä voi olla vaikeaa

Oppimistehtävät

Oppimistehtävät ovat Moodlessa.

Arviointitavat

Kts. Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Go back to top of page