Tutkimus- ja kehittämisosaaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: ANA001HH1A-3132

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Saija Laitinen
Ryhmät
RRB5HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
REB5HA1
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB1HA3
Restonomi, monimuoto HH160, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
Opintojakso
ANA001HH1A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kaikki toteutustavat (contact, blended, online ja virtual).

NÄYTTÖ:
Tämän opintojakson näyttö suoritetaan ilmoittautumalla opintojakson DEMO-toteutukselle.

Intro

Kehittäminen kuuluu kaikille organisaatioissa. Tällä opintojaksolla opit tutkimus- ja kehittämismenetelmien perusteet. Tutustut tieteellisen tutkimuksen menetelmiin ja saat työkaluja ideointiin, innovointiin ja kehittämiseen. Opintojakso ei tähtää siihen, että sinusta tulisi ensisijaisesti tutkija. Saat kuitenkin eväitä esimerkiksi kyselyiden tekemiseen, tunnet eri haastattelutyyppejä ja tiedät, miten voit lähteä analysoimaan keräämääsi aineistoa. Opintojakson jälkeen osaat soveltaa oppimaasi työelämätilanteissa ja olet valmis aloittamaan opinnäytetyösi.

Oppimateriaalit

Oppimateriaalit ilmoitetaan kullakin toteutuksella.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 2022. Raportointiohje pitkille raporteille ja opinnäytetyölle.
Opinnäytetyökoordinaattorit.Haaga-Helian amk-tutkinnot. Amk-opinnäytetyöohje.

Siirry alkuun