Anniskelumääräysten hallinta (0 op)

Toteutuksen tunnus: ALC1RH002A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.08.2020 - 03.05.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.08.2020 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
0 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 150
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
RH20SA
RH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RHM30
RHM30 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
RH20SD
RH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
RH20SB
RH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
VIRTUAL
Virtuaalitoteutus
Opintojakso
ALC1RH002A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvä tentti
b. Omaehtoinen opiskelu ja tentti

Oppimateriaalit

Anniskelumyynnin käsikirja 2018

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luento ja monivalintatentti

Työelämäyhteydet

Kokeen läpäisseet saavat anniskelupassin, joka on tarpeen työelämässä ravintola- ja tapahtumatoiminnassa.

Siirry alkuun