Anniskelumääräysten hallinta (0 op)
Toteutuksen tunnus: ALC1RH002A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.08.2020 - 03.05.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 10.08.2020 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 150
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
-
RH20SARH20SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RHM30RHM30 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
-
RH20SDRH20SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
RH20SBRH20SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2020 aloittaneet
-
VIRTUALVirtuaalitoteutus
- Opintojakso
- ALC1RH002A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvä tentti
b. Omaehtoinen opiskelu ja tentti
Oppimateriaalit
Anniskelumyynnin käsikirja 2018
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luento ja monivalintatentti
Työelämäyhteydet
Kokeen läpäisseet saavat anniskelupassin, joka on tarpeen työelämässä ravintola- ja tapahtumatoiminnassa.