Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3011

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.06.2023 - 18.08.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.08.2023 - 15.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sini Garam
Jari Karjalainen
Ryhmät
RLM25
RLM25 Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, aikuiset
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
TOU1RL010

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

to 31.8. Kick-off & Suomi-ruokaa, klo 14-17:30 @HA/G317

to 21.9. Vierailu & Palvelumuotoilu, klo 14-17:30 @HA/G317

to 12.10. Sparraus & Suomi-juomaa, klo 14-17:30 @HA/G317

ti 14.11. Inspiraatio & tarinallistaminen, klo 14-17:30 @HA/G315

ti 5.12. Loppuesitykset, klo 14-17:30 @HA/G317

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva aineisto ja linkit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana

5 op.=135 h

-lähiopetus 17,5 h

-Opintojaksotehtävävien tekeminen 67,5 h

-Opintojaksotehtävän ja sen välituotosten esittäminen 5 h

-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 45 h

Työelämäyhteydet

Opintojakson toteutus liittyy Urban&Local - hankkeeseen. Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi hankkeessa luodaan syötävää kaupunkia ja pääkaupunkiseudun lähiruoan ja ravintola-alan liiketoimintaa edistävää toimijaverkostoa. Hankkeessa toteutetaan tilallisia kokeiluja sekä tuotetaan palveluja ja tuotteita yhdessä yritysten, (lähi)ruokatoimijoiden, kaupunkien ja tutkimus - ja oppilaitosten kanssa.

Kansainvälisyys

Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin

Oppimistehtävät

Ennakkotehtävä Ruokamatkailustrategia ja tuotesuositukset (Yksilötehtävä)
Tehtävä 1. Muotoiluluotain tehtävä Hotel Haagan toimintaympäristössä (Yksilötehtävä)
Tehtävä 2. Kotimaiset ja kansainväliset tarinnallistetut ruokamatkailupalvelut (Yksilötehtävä)
Tehtävä 3. Kehitystehtävä Hotel Haagan palvelupolkuun (Ryhmätehtävä)

Arviointitavat

Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:




Arviointiasteikko

100-93 p. 5

92-83 p. 4

82-70 p. 3

69-60 p. 2

59-52 p. 1

Siirry alkuun