Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana
5 op.=135 h
-lähiopetus 17,5 h
-Opintojaksotehtävävien tekeminen 67,5 h
-Opintojaksotehtävän ja sen välituotosten esittäminen 5 h
-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 45 h
Moodlessa oleva aineisto ja linkit
Opintojakson toteutus liittyy Urban&Local - hankkeeseen. Tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi hankkeessa luodaan syötävää kaupunkia ja pääkaupunkiseudun lähiruoan ja ravintola-alan liiketoimintaa edistävää toimijaverkostoa. Hankkeessa toteutetaan tilallisia kokeiluja sekä tuotetaan palveluja ja tuotteita yhdessä yritysten, (lähi)ruokatoimijoiden, kaupunkien ja tutkimus - ja oppilaitosten kanssa.
Haagan toimipiste
Suomi
Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin
21.08.2023 - 15.12.2023
Ennakkotehtävä Ruokamatkailustrategia ja tuotesuositukset (Yksilötehtävä) Tehtävä 1. Muotoiluluotain tehtävä Hotel Haagan toimintaympäristössä (Yksilötehtävä) Tehtävä 2. Kotimaiset ja kansainväliset tarinnallistetut ruokamatkailupalvelut (Yksilötehtävä) Tehtävä 3. Kehitystehtävä Hotel Haagan palvelupolkuun (Ryhmätehtävä)
12.06.2023 - 18.08.2023
to 31.8. Kick-off & Suomi-ruokaa, klo 14-17:30 @HA/G317
to 21.9. Vierailu & Palvelumuotoilu, klo 14-17:30 @HA/G317
to 12.10. Sparraus & Suomi-juomaa, klo 14-17:30 @HA/G317
ti 14.11. Inspiraatio & tarinallistaminen, klo 14-17:30 @HA/G315
ti 5.12. Loppuesitykset, klo 14-17:30 @HA/G317
Tehtävistä palautteet ja opiskelija antaa opintojaksopalautteen
Jari Karjalainen, Sini Garam
15 - 40
Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:
Arviointiasteikko
100-93 p. 5
92-83 p. 4
82-70 p. 3
69-60 p. 2
59-52 p. 1
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
3.00 op
0.00 op
H-5