•   Opinnäytetyö, vaihe 1 THE7HH901-3042 17.01.2022-18.03.2022  5   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • tietää opinnäytetyönsä tavoitteen
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • tuntee opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia suunnitelman tutkimukselliselle kehittämishankkeelleen
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tutkinnon määrittelemät opinnot.
    Sisältö
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Tutkimuksellisen kehittämishankkeen suunnitelman sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Referoiva kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Työelämäyhteydet

    Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
    Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

    Ajoitus

    17.01.2022 - 18.03.2022

    Ilmoittautumisaika

    06.09.2021 - 06.09.2021

    Aikataulu

    Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien opintojakson jälkeen.

    Ryhmä
    • CONTACT
    • RH19SB
    • RH19SA
    • RH19SD
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
    b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana

    Opettaja

    Saija Laitinen, Aarni Tuomi

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma

    Arviointitavat

    H-5