Tämä toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille.Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on huomioitu materiaaleissa ja harjoituksissa.
Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhteneväiset.
Tämä on blended-toteutus, jossa opetus ja opiskelu tapahtuu sekä kampuksella että Moodlessa. Toteutusta ei voi suorittaa itsenäisesti tekemällä pelkästään Moodlessa olevia harjoituksia.
Oppikirja Skål och välkomment (SanomaPro) ja muu opettajan jakama materiaali. Kirjan voi lainata Haaga-Helian kirjastosta tai muista kirjastoista. Kirjasta ei ole olemassa sähköistä versiota.
Kaikki oppimateriaali löytyy kurssin Moodle-sivustolta.
Haagan toimipiste
Tiedot julkaistaan Moodlessa opintojakson alkaessa.
Suomi
Ruotsinkielistä viestintää tarkastellaan pohjoismaisesta perspektiivistä perehtyen pohjoismaiseen liiketoimintaympäristöön ja yrityskulttuuriin.
13.01.2025 - 16.05.2025
Opintojaksolla tehdään erilaisia suullisia ja kirjallisia oppimistehtäviä, jotka tulee suorittaa hyväksytysti. Opintojaksolla pidetään myös suullinen tentti sekä kirjallinen tentti.
Opintojakso kestää kaksi periodia. Aikataulut löytyvät sekä lukujärjestyksestä että Moodlesta.
Opintojakson voi suorittaa näytöllä.
Anna Sarajas-Zino
15 - 40
Suullista ja kirjallista osaamista arvioidaan seuraavin kriteerein: sujuvuus, rakenteellinen ja sanastollinen monipuolisuus, oikeakielisyys, uskallus ja halu käyttää ruotsin kieltä kohdekulttuuri huomioiden. Kaikki oppimistehtävät on suoritettava hyväksytysti, jotta opintojaksosta saa arvosanan.
Loppuarvosanan muodostuminen: suullisista oppimistehtävistä ja suullisesta tentistä 60% sekä kirjallisista oppimistehtävistä ja kirjallisesta tentistä 40%.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5