Vuorovaikutteiset luennot, pienryhmä-, pari- ja yksilötyöskentelyä. Opiskelija saa palautetta tehtävistä opettajalta ja vertaispalautetta muilta opiskelijoilta.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon ruokatuotannon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä.
Moodlen materiaalit
Opintojaksolla käytetään esimerkkejä alan yrityksistä.
Haagan toimipiste
Oppimistehtävät arvioidaan ja arviointien perusteella muodostuu kokonaisarvosana opintojaksosta.
Tällä opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
Opintojaksolla hyödynnetään myös kansainvälisiä yritysesimerkkejä.
21.10.2024 - 13.12.2024
- Myyntikansio, jossa tutkitaan vapaavalintaisen yrityksen myyntiä ja asiakaskokemusta - Onnistunut myynnin kohtaaminen -harjoitus, jossa harjoitellaan asiakkaalle arvon luomista vuorovaikutustilanteessa - Oman myyntiosaamisen reflektointi
03.06.2024 - 18.10.2024
Lähiopetus tiistaisin ja torstaisin klo 14-16.45 (2-periodi: 22.10. - 12.12.)
- Näyttö, jos osaaminen on hankittu jo aiemmin
- Virtuaalitoteutus
- Monimuotototeutus online-opetuksena
- Monimuotototeutus luokkaopetuksena
Sonja Haaksluoto
15 - 40
Oppimistehtäviin kohdistuvat itsearviointi, vertaisarviointi, opettajan arviointi
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5