Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä.
Opiskelu tapahtuu pääasiassa 5 kontaktikerran ympärillä itsenäisesti. 5 kontaktikerralla viedään pääasiassa käytäntöön opittua, esitetään tehtäviä, saamme vieraita.
Opettajan materiaalit, lisäksi suositeltavia myynnin kirjoja jotka auttavat tehtävien tekemisessä. Kirjalista Moodlessa.
Työelämän esimerkkejä materiaaleissa. Tehtäviä tehdään valittuun kohdeyritykseen.
Haagan toimipiste
Tentti myyntityöstä ja sen käsitteistä (ei pakollinen).
Suomi
Kansainvälisiä esimerkkejä käytetään materiaaleissa.
13.01.2025 - 16.05.2025
OT1: Myers-Briggs -testi ja itsereflektio. Arviointi max 15 p/100 p. OT2: Moodle-tentti myynnin käsitteistä. Arviointi max 15 p/100 p. OT3: Myyntikansio. Työstätte ryhmissä myyntikansion valitsemallenne case-yritykselle (= vaativaa B2C-myyntiä/B2B-myyntiä tekevä yritys). Tehtävää tehdään opintojakson aikana vaiheittain. Ryhmät esittävät valmiin kansion luokassa. Arviointi max 40 p/100 p. OT4: Myyntineuvottelu. Hyödyntäen OT3:a, käsikirjoitat myyntineuvottelun asiakkaan ja myyjän välillä. Arviointi max 30 p/100 p: max 15 p pisteistä opettajalta ja max 15 p itsearvioinnistasi. Minimissään tehtävät 3 ja 4 tulee suorittaa, jotta opintojakson läpäisy on mahdollinen hyväksytysti. Myös minimipistemäärä 50 hyväksyttyyn läpäisyyn on hyvä muistaa. Huomioithan myös uusien läsnäolokäytänteidemme vaikutuksen arvosanoihin (25% poissaoloja = arvosana alenee yhdellä, yli 50% poissaoloja = hylätty arvosana).
02.01.2025 - 10.01.2025
Täsmentyy marraskuussa 2024.
- Näyttö, jos osaaminen on hankittu jo aiemmin
- Virtuaalitoteutus
- Monimuotototeutus online-opetuksena
- Päivätoteutus luokkaopetuksena
Sonja Haaksluoto
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5