Ohjaustunnit verkossa
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävät
Lähiopetus
Ohjaajan opintojakson kuluessa ilmoittama ja jakama materiaali.
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin.
Porvoon toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Opintojaksolla käydään läpi klassisia kansainvälisiä termistöjä, ravintolakulttuureita ja tarjoilumuotoja.
17.01.2022 - 20.05.2022
Ilmoitetaan opintojaksolla.
03.01.2022 - 14.01.2022
Jaana Laaksonen
15 - 40
Tehtävät 70 % (Kaikki tehtävät on suoritettava hyväksytysti)
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %
Arvosana 1
Tuntee joiltain osin eri tarjoilumuotoja, menukokonaisuuksia ja viinejä. Ymmärtää asiakaspalvelun pääperiaatteet. Hallitsee pääosin tarjoilukäytännöt ja osaa ohjatusti toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa ohjatusti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Vähäinen itsenäinen panostus.
Arvosana 3
Tuntee eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Osaa toimia melko itsenäisesti.
Arvosana 5
Tuntee kattavasti eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun eri osa-alueet ja niiden merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan Osaa suunnitella ja toteuttaa ravintolapalveluita asiakaslähtöisesti. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet, ohjata asiakasta ja ratkaista ongelmia palvelutilanteissa. Osallistuu erittäin aktiivisesti työskentelyyn, tiedon ja osaamisen tuottamiseen ja jakamiseen. Osaa toimia itsenäisesti, on ratkaisukeskeinen ja omaa positiivisen asenteen.
POMO Matkailun koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5