Lähiopetus Haagassa
Toteutuksen oppimateriaali ilmoitetaan toteutuksen alussa.
Ensisijaisesti Moodlessa esitetty luentomateriaali sekä alaa kosksevat tutkimukset, artikkelit ja julkaisut.
Vahvasti yhdistetty ravintola-alaan eri yrityksiin, organisaatioihin ja muihin toimioihin. Yhteistyö ja reflektointi alan eri toimioihin. Vierailijoita luennoilla, myös mahdollisia vierailuja alan eri yrityksiin tai toimijoihin (myös ravintolaprojekti -osuudessa).
Haagan toimipiste
Tenttiajankohdat ilmotetaan toteutuksen aluksi.
Uusinnat Haagan yleisenä uusintapäivänä, ilmoittautuminen Pepissä.
Suomi
Toteutuksessa pohditaan ja reflektoidaan myös alan globaalia kehitystä ja trendejä.
17.01.2022 - 18.03.2022
Toteutuksen oppimistehtävät ja suoritustavat esitellään Moodlessa ja toteutuksen ensimmäisellä luennolla. Oppimistävät voivat olla esimerkiksi suunnittelutehtäviä, reflektiotehtäviä, esseetehtäviä, ryhmäanalyyseja tai -esityksiä, tenttejä.
03.01.2022 - 14.01.2022
Toteutusaikataulu esitelty Moodlessa ja kurssin esimmäiselleä luennolla.
AHOT menettely Haagan periaatteiden mukaan.
Heikki Ursin, Mariitta Rauhala, Outi Rekola
15 - 40
Oppimistehtävät ja niihin liittyvät arviointimenetelmät esitellään Moodlessa ja toteutuksen alussa.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5