•   Ammatillisen osaamisen syventäminen JOU005AS3Y-3002 13.01.2025-16.05.2025  5   (YJO, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija
    tunnistaa nykyisen osaamisensa ja oppimistarpeensa
    osaa asettaa omia oppimistavoitteita
    osaa hankkia osaamisen kehittymistä tukevaa uutta tietoa ja esimerkkejä
    osaa kuvata omaa toimintaansa ja hyödyntää palautetta.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opiskelijalla on perustason taidot ja osaaminen.
    Sisältö
    Oman osaamisen kartoittaminen
    Tavoitteiden asettaminen
    Tiedonhankinta
    Oman työn reflektointi ja dokumentointi
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija tunnistaa kehittämistarpeensa ja osaa selostaa sitä tukevaa tietoa. Osaa kuvata oppimisprosessinsa.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Edellisten lisäksi opiskelija kykenee soveltamaan hankkimaansa tietoa omaan työhönsä ja reflektoimaan sen valossa omaa kehittymistään. Osaa ratkaista ongelmatilanteita. Osaa tehdä yhteistyötä. Opiskelija hakee aktiivisesti palautetta, kokeilee ja on kehityshaluinen.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Edellisten lisäksi pystyy työnäytteissään osoittamaan huomattavaa osaamisen kehittymistä. Osaa jakaa aktiivisesti tietoa työyhteisössään. Hän osaa analysoida kriittisesti tiedonlähteitään ja omaa oppimisprosessiaan ja osaamistaan.
    Lisätiedot
    Opintojaksojen contact-, online ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Vastuuhenkilö

    Anne Leppäjärvi

    Toimipiste

    Pasilan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    13.01.2025 - 16.05.2025

    Ryhmä
    • YJO
    • CONTACT
    • BLENDED
    • JOUMA
    Opettaja

    Laura Kettunen

    Paikkoja

    1 - 10

    Koulutus

    YJO Journalismin ylempi amk, JouMa Journalismi YAMK

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    1.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5