Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS023AS2A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2025 - 21.03.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.03.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Opri Laamanen
Päivi Forsblom
Ryhmät
RE4HA3
Restonomi, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
RR4HA1
Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS023AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online). Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

- Ruokaturvallisuus ja erilaiset ruokavaliot
- Ruonvalmistuksen ja tilaisuuksien järjestäminen eri toimintaympäristöissä
- Elämysteorioiden soveltaminen ruokamatkailussa
- Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ruoka- ja juomaelämyksissä
- Olemassa oleviin verkostoihin ja sidosryhmiin tutustuminen

Siirry alkuun