Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS023AS2A-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2025 - 21.03.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.03.2025 - 16.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Opri Laamanen
- Päivi Forsblom
- Ryhmät
-
RE4HA3Restonomi, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
-
RR4HA1Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS023AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Blended -toteutus (lähiopetusta ja online). Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.
Intro
- Ruokaturvallisuus ja erilaiset ruokavaliot
- Ruonvalmistuksen ja tilaisuuksien järjestäminen eri toimintaympäristöissä
- Elämysteorioiden soveltaminen ruokamatkailussa
- Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ruoka- ja juomaelämyksissä
- Olemassa oleviin verkostoihin ja sidosryhmiin tutustuminen