Ruokapalvelut ja vastuullinen ruokatuotanto (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS001RR1A-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 09.01.2023 - 13.01.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 16.01.2023 - 19.05.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RRB1HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS001RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ti 31.1. A420 klo 11.15.–13.45.
Kurssin aloitus, tehtävien esittely, ryhmäytyminen. Ruokapalvelut toimialana.
Ti 28.2. A420 klo 11.15.–13.45.
Elintarviketurvallisuus, omavalvonta ja turvallisuus.
Ti 14.3. A420 klo 11.15.–13.45.
Opintojaksotehtävän väliesitykset ja palaute.
Ti 4.4. L403 8.30.–10.45
Vastuullisuus ruokaketjussa.
Ti 25.4. L403 8.30.–10.45
Opintojaksotehtävän esitykset ja vertaisarviointi
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruokapalveluiden monipuoliseen maailmaan ja vastuullisuuden teemoihin. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruokapalveluiden toimintakentästä.
Oppimateriaalit
Moodle -materiaali ja muu osoitettu materiaali
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Blended
Oppimistehtävät
1. Mediaseuranta H/T (ryhmätyö)
2. Ruokapalvelut ja omavalvonta (yksilötyö)
3. Ruokapalvelut ja turvallisuus (yksilötyö)
4. Opintojaksotehtävä (ryhmätyö)