Ruokapalvelut ja vastuullinen ruokatuotanto (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS001RR1A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
09.01.2023 - 13.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Jari Karjalainen
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS001RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ti 31.1. A420 klo 11.15.–13.45.

Kurssin aloitus, tehtävien esittely, ryhmäytyminen. Ruokapalvelut toimialana.

Ti 28.2. A420 klo 11.15.–13.45.

Elintarviketurvallisuus, omavalvonta ja turvallisuus.

Ti 14.3. A420 klo 11.15.–13.45.


Opintojaksotehtävän väliesitykset ja palaute.

Ti 4.4. L403 8.30.–10.45

Vastuullisuus ruokaketjussa.

Ti 25.4. L403 8.30.–10.45

Opintojaksotehtävän esitykset ja vertaisarviointi

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruokapalveluiden monipuoliseen maailmaan ja vastuullisuuden teemoihin. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruokapalveluiden toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Moodle -materiaali ja muu osoitettu materiaali

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Blended

Oppimistehtävät

1. Mediaseuranta H/T (ryhmätyö)

2. Ruokapalvelut ja omavalvonta (yksilötyö)

3. Ruokapalvelut ja turvallisuus (yksilötyö)

4. Opintojaksotehtävä (ryhmätyö)

Siirry alkuun