Blended
Moodle -materiaali ja muu osoitettu materiaali
Haagan toimipiste
Suomi
16.01.2023 - 19.05.2023
1. Mediaseuranta H/T (ryhmätyö) 2. Ruokapalvelut ja omavalvonta (yksilötyö) 3. Ruokapalvelut ja turvallisuus (yksilötyö) 4. Opintojaksotehtävä (ryhmätyö)
09.01.2023 - 13.01.2023
Ti 31.1. A420 klo 11.15.–13.45.
Kurssin aloitus, tehtävien esittely, ryhmäytyminen. Ruokapalvelut toimialana.
Ti 28.2. A420 klo 11.15.–13.45.
Elintarviketurvallisuus, omavalvonta ja turvallisuus.
Ti 14.3. A420 klo 11.15.–13.45.
Opintojaksotehtävän väliesitykset ja palaute.
Ti 4.4. L403 8.30.–10.45
Vastuullisuus ruokaketjussa.
Ti 25.4. L403 8.30.–10.45
Opintojaksotehtävän esitykset ja vertaisarviointi
Jari Karjalainen, Mirjami Willman
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5