Yrittäjyys ja liiketoiminta (5 op)

Toteutuksen tunnus: ENT001HH1A-3202

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Petteri Tiljander
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
REB2PC1
Restonomi, monimuoto, 2. lukukausi, Porvoo, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
ENT001HH1A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT / CONTACT BLENDED
ONLINE / ONLINE BLENDED
VIRTUAL / VIRTUAL INSTRUCTED / VIRTUAL NONSTOP
DEMO
WORKSTUDY
Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

OPINTOJAKSON NÄYTTÖ

Mikäli osaat jo tämän opintojakson sisällöt sekä osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi.

Näyttö tapahtuu Moodlessa, omalla toteutuksellaan, johon ilmoittaudut Pepissä. (Tunnistat oikean toteutuksen DEMO-toteutusmuodosta.) Ilmoittauduttuasi toteutukselle Pepissä, opettaja hyväksyy ilmoittautumisesi ja sinulle aukeaa toteutuksen Moodle-työtila.

Näyttötehtävät tulee tehdä ennen toteutuksen päättymistä. Et voi samanaikaisesti osallistua opintojakson muille toteutuksille.

Näytön sisältö:
1. Moodle-tentti, yrittäjyyden sekä liiketoiminnan keskeisistä tiedoista ja käsitteistä. (20 kysymystä, aikarajoitteisesti.) Arviointi tapahtuu asteikolla 0-5 ja tentin painoarvo lopulliseen näytön arvosanaan on 30 %.

2. Raportti/Esitys. Oman yrittäjyysosaamisen sekä -verkostojen kuvaus ja analyysi sekä valitsemasi yrityksen ja sen liiketoiminnan esittely sekä analyysi. Arviointi tapahtuu asteikolla 0-5 ja tehtävän painoarvo lopulliseen näytön arvosanaan on 70%.

Intro

Tällä opintojaksolla tutustut yrittäjyyteen; sen mahdollisuuksiin ja yrittäjäksi ryhtymiseen. Pohdit omaa yrittäjyyttäsi. Tutustut myös liiketoimintaan; toimintaympäristöön, strategiaan ja vastuullisuuteen. Opit laatimaan liiketoimintamallin ja käyttämään liiketoiminnan keskeisiä käsitteitä olemassa olevasta yrityksestä.

Siirry alkuun