•   Combining Wine and Food RES8RH025-3004 28.03.2022-20.05.2022  6   (02HAAGAVV, ...) +-
    Learning objectives
    Kurssin suoritettuaan opiskelija hallitsee viinin ja ruuan yhdistämisen viinin ominaisuudet sekä raaka-aineet- ja ruoanvalmistusmenetelmät huomioiden, annos- ja menusuunnittelun perusteet, erityyppisten ateria- ja juomakokonaisuuksien luomisen, suosittamisen ja myynnin asiakkaalle.
    Starting level and linkage with other courses
    Opintojaksolle tulee olla hyväksytysti suoritettuna ruokatuotantoon ja ravintolajuomiin liittyvät perusopintojaksot.
    Contents
    Kurssi luo pohjaa ja täydentää/syventää myöhempää ravintolapalveluiden-, juomien- ja tuotannon opiskelua. Käsiteltävät asiakokonaisuudet ovat:

    - Viinin ominaisuudet ja makuun vaikuttavat tekijät
    - Maistamisen käytäntö ja perusmaut
    - Makuradat: alku-, pää- ja jälkiruoat ja viini, tukevat/ erottavat ominaisuudet
    - Keittiö- ja salityöskentely, maistelu
    - Ruoka- ja viinilistan yhteensopivuus
    - Gastronomia ja Grand Dinner
    - Oluen/ Teen ja ruoan yhdistäminen
    Further information
    Opintojakso suoritetaan kontaktitunneilla 4. periodin aikana

    Opintojaksomaksu
    Suoritetaan materiaalipalveluun ennen kurssin alkua. Maksu lukuvuodelle 2020 on 60€/hlö.
    Henkilömäärä kurssilla max 25 hlö

    Työelämäyhteydet
    Kurssin aikana pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan vierailevia luennoitsijoita elinkeinosta ja yritysvierailuja.

    Kansainvälisyys
    Kurssilla käsitellään juoma- ja ruokakulttuuria kansallisesti ja kansainvälisesti

    Campus

    Haagan toimipiste

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    28.03.2022 - 20.05.2022

    Enrollment

    03.01.2022 - 25.03.2022

    Groups
    • 02HAAGAVV
    • CONTACT
    Teachers

    Terhi Oksanen-Alén, Mirjami Willman

    Seats

    15 - 25

    Degree Programme

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5