Ruoan ja juoman yhdistäminen (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES1HR002-3018
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 14.01.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 17.01.2022 - 18.03.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Viikko 1: Johdanto ja tutustuminen kurssin viineihin
Viikko 2: Kylmät kalat
Viikko 3: Lämpimät kalat
Viikko 4: Lihat
Viikko 5: Juustot
Viikko 6: Jälkiruoat
Viikko 7: Olut ja ruoka
Viikko 8: Varalla
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan Moodlessa
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Systemaattiset maistelut ja niiden raportointi.
Luennot ja videot
Oppimistehtävät
1) Maisteluiden raportointi ja analysointi
2) Kokoava ja soveltava lopputehtävä
Arviointitavat
1) Maisteluraportit
2) Lopputehtävä