Ruoan ja juoman yhdistäminen (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES1HR002-3018

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 14.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.01.2022 - 18.03.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES1HR002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Viikko 1: Johdanto ja tutustuminen kurssin viineihin
Viikko 2: Kylmät kalat
Viikko 3: Lämpimät kalat
Viikko 4: Lihat
Viikko 5: Juustot
Viikko 6: Jälkiruoat
Viikko 7: Olut ja ruoka
Viikko 8: Varalla

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan Moodlessa

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Systemaattiset maistelut ja niiden raportointi.
Luennot ja videot

Oppimistehtävät

1) Maisteluiden raportointi ja analysointi
2) Kokoava ja soveltava lopputehtävä

Arviointitavat

1) Maisteluraportit
2) Lopputehtävä

Siirry alkuun