Markkinoinnin ja myynnin perusteet (5 op)
Toteutuksen tunnus: MAR1HR001-3020
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2021 - 20.08.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2021 - 15.10.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Sonja Haaksluoto
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
- Opintojakso
- MAR1HR001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetus Haagan kampuksella 23.8. - 13.10 välisenä aikana maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16.45.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Oppimistavat
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Oppimateriaalit
Bergström&Leppänen (2015 tai uudempi): Yrityksen asiakasmarkkinointi. Löytyy painettuna ja e-kirjana Haaga-Helian kirjastosta.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Vuorovaikutteiset luennot, pohdintatehtävät kontaktitunneilla.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään tehtävä pienryhmän valitsemalle kohdeyritykselle. Opintojaksolla hyödynnetään vierasluennoitsijoita elinkeinoelämästä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojakson viimeisellä viikolla.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisiä markkinoinnin esimerkkejä ja materiaaleja.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät taikka AHOT näytön muodossa.
Oppimistehtävät
1) Markkinoinnin kilpailukeinot -ryhmätyö ryhmän valitsemalle kohderyhmälle
2) Uskottava pitchauspuhe tai onnistunut myyntikohtaaminen -roolipeli
3) Tentti
Arviointitavat
Toteava diagnostinen arviointi; ohjaava ja oppimista edistävä formatiivinen arviointi; osaamista kuvaava summatiivinen arviointi; opiskelijoiden vertaisarviointi.