•   Management and profitable business in the hospitality industry HOT2RH003-3005 10.01.2022-20.05.2022  9   (RHM30, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä
    • hallitsee tehokkaasti liiketoiminnan keskeisiä resursseja
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi opintojakson hotelli- ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen.
    Sisältö
    • TES ja henkilöstöresursointi
    • Revenue Management perusteet
    • Esimiehen eri roolit organisaatiossa
    • Logistiikka
    • Palvelu- ja myyntikulttuurin kehittäminen
    • Asiakastyytyväisyys
    • Laatustandardit
    • Talouden tunnusluvut ja päätösten tekeminen niiden perusteella
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Tuntee hotelli ja ravintola-alan esimiehen tehtävät palvelu- ja myyntikulttuurissa. Tunnistaa liiketoiminnan keskeiset resurssit.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa toimia alan esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa toimi ja kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä.
    Osaa käyttää resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti esimies- ja kehitystyössään.

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    10.01.2022 - 20.05.2022

    Ilmoittautumisaika

    03.01.2022 - 07.01.2022

    Ryhmä
    • RHM30
    • CONTACT
    Opettaja

    Nina Niemi, Mariitta Rauhala, Riikka Hynninen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    Arviointitavat

    H-5