Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2021 projekti totetutetaan yhteistyössä Hotelli Finnin kanssa (tilaaja) ja aiheena on Hotelli Finnin sisäpihan tai kokonaisuuden kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2021 projekti totetutetaan yhteistyössä Hotelli Finnin kanssa (tilaaja) ja aiheena on Hotelli Finnin sisäpihan tai kokonaisuuden kehittäminen.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Finnish
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
23.08.2021 - 17.12.2021
1) Kohteen kehitykseen liittyvä liiketoimintasuunnitelma 2) Liiketoimintasuunnitelman esitys joulukuussa 3) Projektiraportti
14.06.2021 - 20.08.2021
Tarkempi aikataulu on Moodlessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Hanna Moisio, Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 40
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Liiketoimintasuunnitelma laskelmineen 60 p (60/100%)
Esitys liiketoimintasuunnitelmasta 10 p. (10 / 100%)
Projektiraportti 30 p (30 / 100%)
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
1 cr
1 cr
H-5