Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS024AS2A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2025 - 21.03.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.03.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Sini Garam
Opri Laamanen
Ryhmät
RE4HA3
Restonomi, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
RR4HA1
Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS024AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online).

Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

Tällä opintojaksolla opit tuotteistamaan ruokamatkailua palvelumuotoilun keinoin! Opintojakso tehdään projektina todelliseen tarpeeseen ideasta myytävään tuotteeseen asti. Olet mukana suunnittelemassa myös myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Opintojakso sopii sinulle, jos olet innostunut kehittämisestä ja tunnet jonkin verran joko ruokaa, matkailua tai elämystaloutta.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakson toteutuksella edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Siirry alkuun