Majoitus-ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS006AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 13.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Pia Vapaavuori
Anna-Liisa Aarti
Ryhmät
REB2HA1
Restonomi, monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS006AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Tällä kurssilla perehdytään majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristöön (toimijat, liikeideat ja tunnusluvut). Tutustutaan majoitus- ja ravintola-alan käsitteistöön, tilastoihin ja alan lainalaisuuksiin. Opit oikein resurssoidun työvuorolistan tekemisen, josta on paljon hyötyä tulevaisuudessa. Kurssi paneutuu myös vastuullisuuteen, sekä palvelutarjonnan ja toimintamallien merkitykseen.

Siirry alkuun