Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti restonomi-tutkinnon opiskelijoille.
Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlen materiaalit harjoituksineen.
Liike-elämän matematiikka.Saaranen, Kolttola & Pösö, Edita.
Laskentatoimi. Jormakka, Koivusalo, Lappalainen & Niskanen, Edita.
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, Saranpää, Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset yrityksen taloudesta
Haagan toimipiste
Tuloslaskelma ja tase (max 20 p)
Katetuottolaskenta ja hinnoittelu (max 40 p)
Yksinkertainen korkolasku (max 20 p)
Koronkorkolasku (max 20 p)
Opettaja kertoo uusintamahdollisuuksista kurssin alussa.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
13.01.2025 - 14.03.2025
Ei palautettavia oppimistehtäviä.
Viikot 1 - 2: Tuloslaskelma ja tase sekä niiden tulkinta
Viikot 3 - 4: Katetuottolaskenta
Viikko 5: Hinnoittelu
Viikot 6 - 8: Korkolaskenta
- Näyttö
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi näyttömenettelystä.
- Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan, voit harkita opinnollistamista.
Hanna Moisio
15 - 40
Pistekertymän mukainen arvosana:
90 - 100: 5
80 - 89: 4
70 - 79: 3
60 - 69: 2
40 - 59: 1
0 - 39: hylätty
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5