Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana
5 op.=135 h
-lähiopetus 36 h
-Viikkotehtävien suunnittelu ja toteutus 50 h
-Etätehtävä 10 h
-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 30 h
Moodlessa oleva aineisto ja linkit
Opintojakson toteutus liittyy elinkeinon kehittämiseen ja kansalliseen ruokamatkailuhankkeeseen
Haagan toimipiste
Etätentti 26.-28.11.2019, moodletentti 45 min
hyväksytty / hylätty
Suomi
Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin
24.08.2020 - 18.12.2020
Neljä viikkotehtävää a) Havainnointitehtävä b) Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu c) Tuotekehitystehtävä d) Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä) e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti
15.06.2020 - 11.09.2020
Ma 23.9. klo 9.00-13.00
Havainnointitehtävän esitykset
Mitä ruokamatkailu on?
Ruokamatkailukilpailun tulokset
INNO -tehtävänanto
vko 44
Ma 28.10. klo 9.30- 13.00
INNO -tehtävän esitykset
Suomalainen ruoka?
Ruokatapahtuman suunnittelun teoria ja tehtävänanto
vko 48
Ti 26.11. klo 14.00- 18.00
Ruokatapahtuman suunnittelutehtävän esitykset
Ruokamatkailutuotteen suunnittelu - missä mennään?
Teoriaa aiheesta
vko 50
Ke 11.12. klo 9.00-17.00
Ruokamatkailutuotteen esitykset
Vierailu Tuomaan markkinoilla
Yhteenveto opintojaksosta
Tehtävistä palautteet ja opiskelija antaa opintojaksopalautteen
Birgitta Nelimarkka, Kristiina Havas
15 - 30
Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:
1. Neljä viikkotehtävää arvioidaan seuraavasti:
a) max. 25 p. Havainnointitehtävä
b) max. 15 p. Ruokatapahtuman tarjoilun järjestäminen ja suunnittelu
c) max. 35 p. Tuotekehitystehtävä
d) max. 25 p. Innovointi-tehtävä (ryhmän suunnittelema tehtävä)
e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti
Arviointiasteikko
100-91 p. 5
90-75 p. 4
74-65 p. 3
64-55 p. 2
54-40 p. 1
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
3.00 op
1.00 op
H-5