•   Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) TOU002AS2A-3005 19.08.2024-30.07.2025  5   (DEMO) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija oppii projektityöskentelyä ja suunnittelemaan kannattavia sekä asiakaslähtöisiä palvelutuotteita käytännön projektissa. Projekteissa hän toimii yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Lisäksi hän oppii hyödyntämään sopivia kehittämismenetelmiä projektityöskentelyssä ja tuotekehityksessä sekä niissä tarvittavaa ymmärrystä myynnistä, markkinoinnista, hinnoittelusta ja teknologiasta.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Matkailualan liiketoimintaympäristö sekä Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut opintojaksot saman aikaisesti Matkailupalvelut -suuntautumisen opinnoissa.
    Sisältö
    Projektihallinnan ja -työskentelyn käytännöt yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä kumppanuuksien kanssa.
    Tuotekehitys, tuotteistaminen ja/tai palvelukonseptointi, kehittämismenetelmät ja markkinointiviestintä projektityöskentelyssä.
    Esiintymis-, vuorovaikutus- ja myyntitaidot.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Osallistuu ryhmän jäsenenä käytännön projektityöskentelyyn. Osaa nimetä projektityöskentelyn ja -hallinnan periaatteita sekä keskeiset sidosryhmät. Tunnistaa tuotekehityksen ja/tai palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyssä käytettyjä kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Työskentelee aktiivisesti projektiryhmässä ja pystyy osallistumaan kannattavan ja asiakaslähtöisen palvelutuotteen kehittämiseen toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Ymmärtää projektityöskentelyn ja -hallinnan periaatteet sekä sidosryhmien yhteistyön merkityksen projektityöskentelyssä. Tunnistaa ja käyttää tuotekehityksen ja/tai palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyn kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä ja käyttää tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Työskentelee määrätietoisesti projektissa ja kykenee analysoimaan ja arvioimaan kannattavan ja asiakaslähtöisen palvelutuotteen kehittämistä toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Osaa analysoida projektityöskentelyn ja -hallinnan periaatteita sekä kehittää sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä. Osaa soveltaa tuotekehityksen ja/tai palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyn kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Arvioi, analysoi ja soveltaa tarvittavia työkaluja ja viestimiä.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    19.08.2024 - 30.07.2025

    Ilmoittautumisaika

    18.10.2024 - 18.10.2024

    Ryhmä
    • DEMO
    Opettaja

    Niina Moilanen

    Paikkoja

    1 - 40

    Koulutus

    RESTO Restonomi

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5