Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.
Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.
Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.
Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.
Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.
Haagan toimipiste
Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.
Suomi
Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.
24.03.2025 - 23.05.2025
Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät: Aihe-ehdotus Wihiin Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Opinnäytetyösuunnitelma
18.04.2024 - 18.04.2024
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.
Opetus keskiviikoisin klo 14-15.30 Zoomissa
1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Opinnäytetyöprojektin suunnittelu
3. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
4. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan.
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus
Saija Laitinen
1 - 100
Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti ja opinnäytetyön tekeminen on alkanut, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.
RESTO Restonomi, RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5