Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.
Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.
Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.
Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.
Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.
Haagan toimipiste
Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.
Suomi
Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.
19.08.2024 - 11.10.2024
Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät: Aihe-ehdotus Wihiin Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Opinnäytetyösuunnitelma
18.04.2024 - 18.04.2024
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.
Opetus perjantaisin klo 14-15.45 Zoomissa
1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Opinäytetyöprojektin suunnittelu
3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
4. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan. Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä; riittävän hyvä oppari
8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus
Saija Laitinen
1 - 50
Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.
RESTO Restonomi, RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5