Tämä toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille.Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on huomioitu materiaaleissa ja harjoituksissa.
Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhteneväiset.
Tämä on blended-toteutus,eli monimuotototeutus. Toteutusta ei voi suorittaa itsenäisesti tekemällä pelkästään Moodlessa olevia harjoituksia.
Kaikki oppimateriaali löytyy kurssin Moodle-sivustolta.
Opintojaksolla tutustutaan yleisten työelämäaiheiden lisäksi oman alan aiheisiin, sanastoon ja fraseologiaan sekä pohjoismaiseen työelämäkulttuuriin.
Haagan toimipiste
Tiedot julkaistaan Moodlessa.
Suomi
Ruotsinkielistä viestintää tarkastellaan pohjoismaisesta perspektiivistä perehtyen pohjoismaiseen liiketoimintaympäristöön ja yrityskulttuuriin.
19.08.2024 - 13.12.2024
Opintojaksolla tehdään erilaisia suullisia ja kirjallisia oppimistehtäviä, jotka tulee suorittaa hyväksytysti. Opintojaksolla pidetään myös suullinen tentti sekä kirjallinen tentti.
03.06.2024 - 16.08.2024
Opintojakso kestää kaksi periodia. Aikataulut löytyvät sekä lukujärjestyksestä että Moodlesta.
Opintojakson voi suorittaa näytöllä.
Anna Sarajas-Zino
15 - 40
Suullista ja kirjallista osaamista arvioidaan seuraavin kriteerein: sujuvuus, rakenteellinen ja sanastollinen monipuolisuus, oikeakielisyys, uskallus ja halu käyttää ruotsin kieltä kohdekulttuuri huomioiden. Kaikki oppimistehtävät on suoritettava hyväksytysti, jotta opintojaksosta saa arvosanan.
Loppuarvosanan muodostuminen: suullisista oppimistehtävistä ja suullisesta tentistä 60% sekä kirjallisista oppimistehtävistä ja kirjallisesta tentistä 40%.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5