Tämän opintojakson suorittanut opiskelija osaa
• työskennellä osana monikulttuurista tiimiä ja ymmärtää ryhmätyötaitojen ja ryhmädynamiikan merkityksen
kansainvälisen ryhmän ohjaamisessa
• motivoida ja kannustaa ryhmän jäseniä
• suunnitella ja toteuttaa opiskelijatapahtumia ja koulutuksia
• viestiä ja esiintyä sujuvasti erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa kansainvälisessä ympäristössä
• perehdyttää uusia kansainvälisiä opiskelijoita opintojen alkuun.
Pasilan toimipiste
Ei tenttä
Suomi
04.08.2025 - 31.07.2026
Helgan järjestämä koulutus, tutoreiden tiimitapaamiset, käytännön vertaisohjaus, pienryhmätoiminta, tutkintojen infotilaisuudet tarpeen mukaan, oppimispäiväkirja (raportointi). Tutorkauden päätteeksi jokainen tutor täyttää tutorraportin, jonka pohjalta toiminnasta myönnetään opintopisteet. Tutortoiminnasta kirjataan myös tehdyt tunnit ylös ja 81 tuntia tutorointia vastaa 3 opintopistettä ja 135 tuntia tutorointia vastaa 5 opintopistettä. Tutorraportti on saatavilla Helgan verkkosivuilla: https://helga.fi/materiaalipankki/ Raportit lähetetään omalle vastuututorille, joka tarkistaa raportin ja välittää sen eteenpäin Helgalle, joka tarkistaa raportin ja lopuksi välittää sen Haaga-Helialle, joka vie opintopisteet opiskelijan rekisteriin.
01.04.2025 - 01.04.2025
Tutoroinnin opintojakso kestää 1,5 lukuvuotta. Kevät käytetään kouluttautumiseen ja
tutortiimin ryhmäytymiseen, ja syksy ja seuraava kevät itse tutoroinnin parissa. Jokainen
tutor sitoutuu tehtäviinsä ja aktiiviseen tutortoimintaan koko ajaksi.
Ei näyttömahdollisuutta.
Minna Polvinen
1 - 15
Opintojakso arvioidaan asteikolla Hyväksytty tai Hylätty.
Hyväksytty arvosana edellyttää opintojaksoon kuuluvien tehtävien suorittamista hyväksytysti. Tutortoiminnan opintopistemäärä perustuu tehtyihin tutortunteihin, jotka todennetaan tutorpassissa. Lisäksi opiskelija työstää opintojakson päätteeksi ioppimispäiväkirjan, jossa reflektoi omaa oppimistaan opintojakson aikana.
TRATI Tradenomi tietojenkäsittely, TRALI Tradenomi liiketalous, LIIKO Liikunnanohjaaja, RESTO Restonomi, MEDIA Medianomi, journalismi, RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5