Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• käyttää kieltä rohkeasti
• ymmärtää ja osaa laatia erilaisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen sanaston
• tuntee kielialueen kulttuurin
Sisältö
• Myynti- ja asiakaspalvelutilanteet
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Ooman alan sanaston soveltamista
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Tarvittaessa kerrataan kielen vaativia rakenteita: menneenajan aikamuodot, subjunktiivin eri aikamuodot sekä tulevaisuuden ja ehtolauseiden ilmaiseminen
Buenas Migas 3: kpl 1-6, Otava.
Aikaisemmasta matkailu-tai hotellialan työkokemuksesta on hyötyä opintojakson aikana.
Haagan toimipiste
Ilmoitetaan Moodlessa.
Suomi
Suositellaan suoritettavan ennen Erasmus-vaihtoon osallistumista espanjankielisessä maassa.
20.01.2020 - 20.03.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
02.01.2020 - 24.01.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa osallistumalla lähiopetukseen suorittamalla siihen liittyvät tehtävät.
Pedro Beltran
0 - 40
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma, MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5