Lähiopetukseen osallistuminen sekä etätehtävien ja tenttien suorittaminen.
Moduulin suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillista sanastoa
• ymmärtää kielialueen kulttuuria
• hallitsee kielen perusrakenteet
Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 2: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018.
Haagan toimipiste
Kurssikokeet ilmoitetaan Moodlessa.
Suomi
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
19.08.2019 - 12.10.2019
Lähiopetuksessa annettavat kotitehtävät + etätehtävän palautus.
17.06.2019 - 23.08.2019
Ilmoitetaan Moodlessa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät
Pekka Savinainen
15 - 30
Kirjallinen lopputentti 80 %.
Jatkuva näyttö, suullinen esitelmä, kuullun ymmärtämistehtävät sekä muut oppimistehtävät 20%.
Oppimistehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ennen kirjallisia tenttejä.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5