Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti Suomesta
• tuntee ammatillista sanastoa
• tuntee kielialueen kulttuuria
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
Sisältö
• Ammatillisia kielenkäyttötilanteita
• Erilaisia vuorovaikutustilanteita
• Oman alan sanaston opiskelua
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Lisää kielen perusrakenteita
Buenas Migas 1: kpl 7-12
Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.
Haagan toimipiste
Ilmoitetaan Moodlessa.
Suomi
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
26.10.2020 - 18.12.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
15.06.2020 - 30.10.2020
Ilmoitetaan Moodlessa.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Pedro Beltran
15 - 40
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma, MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5