Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
• osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
• hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
• tuntee perussanastoa
• ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
Sisältö
• Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
• Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
• Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
• Oman alan sanaston opiskelua
• Kielen perusrakenteita
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin: Ei lähtötasovaatimuksia
Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-4, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018. + Opettajan materiaali
Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.
Haagan toimipiste
Kurssikokeiden ajankohta ilmoitetaan Moodlessa. Uusintatentti Examissa.
Suomi
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.
22.08.2022 - 14.10.2022
13.06.2022 - 19.08.2022
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
b. Tentti ja oppimistehtävät
Maria Jompero
15 - 40
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
H-5