Osaamistavoitteet:
Osaa johtaa moninaista tiimiä ja arvostaa moninaisuutta. Osaa soveltaa valmentavaa otetta ja vuorovaikutteisuutta yksilön ja tiimin johtamisessa sekä kehityksen tukemisessa. Osaa viestiä dialogisesti ja osallistaa henkilöstöä päätöksentekoon ja työyhteisön kehittämiseen. Tunnistaa tunteiden ja ilmapiirin merkityksen työyhteisön toiminnassa. Osaa ja haluaa kehittää itseään sekä henkilöstöä.
Opetusmenetelmät:
- Lähiopetus ja tuntitehtävät
- Oppimistehtävät
- Tentti
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opetuksessa käytetään työelämäesimerkkejä
Haagan toimipiste
Tentin suoritusajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
Tuntitehtäviä, kirjallisia oppimistehtäviä ja tentti
02.01.2025 - 10.01.2025
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan opintojakson alussa
Opintojakso on mahdollista suorittaa näyttönä. Katso lisätietoa: https://www.haaga-helia.fi/fi/ura-ja-osaaminen/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Susanna Perikangas
15 - 40
Opintojakson arviointi asteikolla 1-5
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5