Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset
Oman oppimisen arviointi
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali
Vierailuennoitsijat ja yritysvierailut. Business Finland ruokamatkailustrategia.
Porvoon toimipiste
ei tenttiä
Suomi
Ruokamatkailu ilmiönä ja esimerkit muista maista sekä kulttuureista.
24.08.2020 - 18.12.2020
Oppimistehtävä 1: Smaku ja Suomen ruokamatkailustrategia oppimistehtävä 2: Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, palautus sovitun aikataulun mukaan. Kokoustarjoilut tehtävän palautus ja ateriakokonaisuuden Oppimistehtävä 3: ryhmätehtävä, arviointi 1-5,palautus ja esitykset 15.10 Elämyksellinen päivällinen ja ateriakokonaisuuden toteutus
15.06.2020 - 28.08.2020
27.8. Tapaaminen campuksen edessä ja siirtyminen kohteeseen.
Opintojaksokuvaus, toteutussuunnitelma, tehtävät, aineistot
Porvoo kielellä –opastus ja Smaku-kierros
2.9. Palauta Oppimistehtävä 1: Ruokamatkailu ja Smaku
3.9. campus klo 14 – 18 Ruokamatkailu Suomessa ja muualla
Toscanan ruoka- ja juomakulttuuri.
Aistinvarainen kokeilu, omat kokemukset.
10.9 Oppimistehtävä 2 tarjoilun ja elämyksen suunnittelu,
Porvoon Ruokamatkailu-luento, Birgitta Palmqvist
17.9 Keittiökokeilut – Oppimistehtävä 2 kokoustarjoiluiden harjoittelu, campuksella/omissa tiloissa, Zoom-ohjaus pop-up tyylisesti
24.9 Retki: Bosgård tms. ja tarjoilut mukaan
1.10 Tarjoilutoteutus, oppimistehtävä 3 illallisen suunnittelu
8.10 Kråkö bryggeri, tutustuminen panimoon ja olutmaistelu,
omavastuu 12,50.e
Tarjoilutoteutus (tehtävä 2) ryhmä x, tarjoilut mukaan.
15.10. Elämyksellinen ”päivällinen” toteutusten esitykset. Kurssin päätös.
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Liisa Wallenius, Päivi Forsblom, Jaana Laaksonen
15 - 25
Oppimistehtävä 1: Smaku ja Suomen ruokamatkailustrategia, 25%
Oppimistehtävä 2: Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, palautus sovitun aikataulun mukaan. Kokoustarjoilut tehtävän palautus ja ateriakokonaisuuden suunnittelu sekä toteutus. 25%
Oppimistehtävä 3: Elämyksellinen päivällinen ja ateriakokonaisuuden toteutus ryhmätehtävä, arviointi 1-5,suunnittelu ja toteutus, palautus ja esitykset 15.10
Jatkuva näyttö kurssin aikana 25%
POMO Matkailun koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5